Kategorier
Renovering

Fönsterrenovering i Stockholm skyddar hus och boende

Om dina hyresgäster klagar på dragiga fönster och tänker säga upp hyreskontrakten, bör du utföra fönsterrenovering i Stockholm och ha kvar hyresintäkterna.

Om dina fönster i dina hyreslägenheter kunde tala, skulle de förmodligen klaga på att de får alldeles för lite av din uppmärksamhet. De får dessutom ovett av hyresgästerna som tycker att fönstren är dragiga och dessutom släpper igenom för mycket ljud. Inte så konstigt eftersom fastigheten ligger vid en gata med frekvent bil- och busstrafik.

Det är dags att låta renovera fastighetens fönster. En sådan renovering behöver inte nödvändigtvis innebära en större uppoffring från dig som hyresvärd. Om du låter ett företag med expertis inom området göra arbetet, kommer din fastighet med all sannolikt att långsiktigt öka i värde.

Fasad- och fönsterrenovering i Stockholm

Det är inte enbart fönstren på din fastighet som måste åtgärdas. “Jag kan lika bra se till att husfasaden får sin beskärda del av uppsnyggningen”, tänker du. Men det handlar inte bara om att huset ska få ett nytt utseende. Om fönstren blir mindre dragiga kommer kostnaden för uppvärmning att minska. Att tilläggsisolera fasaden är heller ingen dum idé.

För fönsterrenovering anlitar du en firma som specialiserat sig på området. Hantverkarna börjar med att se över fönsterbågar och karmar. Om träet är ruttet byts det ut och fräscha träytor tvättas rena och impregneras före målning. Flera skadade beslag byts ut och fönsterbleck målas om. Du låter sätta in ljudisolerade fönster för att minska trafikbullret. Och för att sänka energikostnaderna väljer du att byta till energiglas.