Om oss

Att bostadspriserna ständigt når nya höjder kan inte ha undgått någon. Över hela landet ser man stigande priser, vilket leder till många frågor. En av dessa handlar om en eventuell bostadsbubbla.

Är det rimligt att folk belånar sig som man idag och satsar så pass stora pengar på sitt eget hem? Det man ska veta är att vi även har en befolkning som ökar – och ett byggande som inte riktigt följer med i tempot. Något som primärt syns i våra större städer. Men, det finns ändå viss fog för oron kring en bubbla.

En annan fråga blir även den given: hur kan jag sälja och göra maximal vinst? Här tänkte vi som mäklare ge råd, tips och tankar om hur du ska göra. Mestadels så kommer vi här att peka på vår egen roll. Som mäklare vet vi att det krävs ett stort arbete för att locka kunder och få igång en budgivning. Vi vet att ingenting sker av en slump. Bakom varje rekordpris ligger ett enormt jobb. Mäklarens jobb ska inte underskattas. Samtidigt så gäller det också att hitta rätt mäklare. Vi vill visa dig hur du ska tänka och hur du ska agera för att hitta en person som verkligen kommer att göra sitt yttersta för att sälja din bostad till högsta möjliga pris.

Här kommer vi även att stå på köparens sida. Hur hittar du rätt bostad, vad ska du söka efter och vilken tid på året finns möjligheter att göra klippet? Hur kan man undvika att hamna i en framtida konflikt gällande dolda fel i hus och vilka frågor måste du ställa till en mäklare – och vad har denne för ansvar i att svara? Vi går igenom allt detta och mycket, mycket mer. Välkommen!