Kategorier
Fastighet

Fastighetsboxar skapar trivsel och trygghet 

Att fler och fler BRF:er och fastighetsägare väljer att montera fastighetsboxar är ett intressant faktum. Frågan är bara om det handlar om ett tidens tecken eller om det handlar om en förändring som gör skillnad?

 Vi skulle definitivt säga att det senare ligger närmast till hands. Fastighetsboxar har – i kombination med nya säkerhetsdörrar – väldigt många fördelar. Dels i form av att de förenklar livet för de boende, dels i form av en ökad säkerhet och dels i form av att de också ger hela fastighetens interiör ett rejält estetiskt lyft. Det är några av de mer uppenbara fördelarna, men för att förklara dessa ytterligare så tänkte vi gå in mer på djupet genom att rada upp dem – enligt följande: 

  • Ökad säkerhet. Fastighetsboxar i sig är byggda i ett robust material och har en låsmekanism som är omöjlig att bryta upp. Utöver detta så blir kombinationen mellan fastighetsboxar och säkerhetsdörrar en sak som skapar säkerhet. Inget brevinkast finns längre och den självklara vägen för en inbrottstjuv att ta sig in genom försvinner. Dessutom är detta också riktigt bra i händelse av brand då röken stängs ute. 
  • Estetiskt lyft. Fastighetsboxar kan anpassas mot den övriga inredningen, arkitekturen och stilen i fastigheten. Det gäller även storleken på boxarna som kan skräddarsys efter behov. Genom att välja fastighetsboxar får man en snygg, välkomnande och inbjudande entré. Det skapar trivsel och kan dessutom vara till gagn för den enskilda individen i samband med försäljning. En köpare köper inte bara en lägenhet – han köper en helhet! 
  • En enklare vardag. Som boende i en fastighet med fastighetsboxar så får man en enklare vardag. Olika paket får plats i boxen och man slipper springa omkring till olika ombud. Posten kan sorteras direkt vid entrén och man skapar en enkel rutin där man hela tiden kollar av sin box när man kommer hem från arbetet.